Bach virágterápia

 

 A Bach-virágterápia rendszerét, 1930-as években dr. Edward Bach orvos fedezte fel. 38 olyan vadon élő virág és növényből készített eszenciát, ami által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban, egyszerű és mellékhatásoktól mentes, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot. 

Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer. A módszer lényege az, hogy a vadon élő virágok a rezgésükkel képesek befolyásolni az emberek rezgését és megemelni a frekvenciáit. A Bach virágterápia segítségével lehetővé válik negatív lelkiállapotaid és problémáid természetes, fokozatos feloldása és végső soron a kibillent lelki egyensúly helyreáll.

A Bach virágterápia tökéletes kiegészítője lehet bármilyen terápiának. Hagyományos orvosi, természetgyógyászati módszerekkel jól kombinálhatók.

bach_eszenciak

Huszárné Vass Edina

Léleklátó,Spirituális és életvezetési tanácsadó

 Telefon: +3670/634-7022

Hívj bátran!

Hozzászólások lezárva.